Kussens

 

Kussen Eminence

060x060€ 13,95

Holle Vezel

Vulling: holle polyester vezel

Tijk: 100% perkal-katoen

 

Waschhinweis

Bestel nu

 

Kussen Excellence

060x060€ 19,95

Synthetisch kussen

Goed te vormen door veerkrachtige vezelbolletjes

Luxe perkal-katoen tijk

Anti-allergie

100% polyester vezelbolletjes

Wasvoorschriften: 60° 

 

 

 

 

 

Het kussen is gevuld met zachte textielvezelvullingen. De vulvezels worden tot kleine bolletjes getwist. Door het ineendraaien van de vezels krijgen ze de benodigde elasticiteit voor een goede ondersteuning van hoofd en nek. Bovendien zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk (wasbaar en drogergeschikt) en zeer populair bij mensen die een kussen zoeken dat snel en probleemloos te reinigen is. 

 

Waschhinweis

Bestel nu

 

Kussen Softy Tip

60 x 60€ 29,95
60 x 70 € 29,95

Wasvoorschriften: 60°


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Softy Tip medium kussen geeft een zachte ondersteuning aan hoofd en nek. Het kussen is gevuld met zachte textielvezelvullingen. De vulvezels worden tot kleine bolletjes getwist. Door het ineendraaien van de vezels krijgen ze de benodigde elasticiteit voor een goede ondersteuning van hoofd en nek. Bovendien zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk (wasbaar en drogergeschikt) en zeer populair bij mensen die een kussen zoeken dat snel en probleemloos te reinigen is. Nog een voordeel: De hoeveelheid vulling wordt individueel vastgesteld. Bovendien is de kussensloop voorzien van een rits, zodat de vezelbolletjes thuis verwijderd of bijgevuld kunnen worden.

 

Waschhinweis

Bestel nu

 

Kussen Softy Contour

60 x 60€ 34,95

Wasvoorschriften: 60°


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Softy Contour kussen geeft een stevige ondersteuning aan hoofd en nek en dit door de 4 cm opstaande rand en een hoger vulgewicht. Het kussen is gevuld met zachte textielvezelvullingen. De vulvezels worden tot kleine bolletjes getwist. Door het ineendraaien van de vezels krijgen ze de benodigde elasticiteit voor een goede ondersteuning van hoofd en nek. Bovendien zijn ze bijzonder onderhoudsvriendelijk (wasbaar en drogergeschikt) en zeer populair bij mensen die een kussen zoeken dat snel en probleemloos te reinigen is. Nog een voordeel: De hoeveelheid vulling wordt individueel vastgesteld. Bovendien is de kussensloop voorzien van een rits, zodat de vezelbolletjes thuis verwijderd of bijgevuld kunnen worden.

 

Waschhinweis

Bestel nu